Festival Indrets

Amb el seu àlbum debut “Playback Maracas & The Electronic Moon Orchestra” van aconseguir conquerir festivals com el Sónar, Primavera Sound, Vida, Eurosonic, entre d’altres. Demostrat àmpliament que són capaços de fer-nos ballar amb la seva electrònica orgànica, segell propi de la casa.

Els seus directes potents on els samples, però sobretot els instruments orgànics, saxo, bateria, guitarra i teclats, atrapen al públic en un viatge per sons hipnòtics, veus distorsionades, moments postrock i cadències electropicals.

Un espectacle immersiu de projeccions, so i llum on la festa està garantida.

El concert tindrà lloc a la Sala l’Amistat de Cadaqués, el 27 d’agost a les 22:00h. Entrada 5€ (els dos concerts)

MisBehaving 23:30h

A la missBehaving la música sempre l’acompanya allà on va. Les seves sessions són tota una definició de l’eclecticisme: pop, soul, rock, afro beats, disco, electro… sense deixar de banda aquell toc vintage tropical que tant la caracteritza. A Barcelona se l’ha vist posant música a l’Allthose Food Market, als Premis Gaudí, al Soho House, a l’Abaixadors10, al Razzmatazz, a les festes de Hey Studio i el Col·lectiu Creative i en infinitat d’esdeveniments corporatius, fashion shows i estrenes.

El concert tindrà lloc a la Sala l’Amistat de Cadaqués, el 27 d’agost a les 23:30h. Entrada 5€ (els dos concerts)